Nog even geduld……

Nog even geduld en dan mag de horeca weer langzaam gaan opstarten. We leven nog steeds in een ongelooflijk bizarre periode waarin veel ondernemers het hoofd nauwelijks boven water kunnen houden. Met name de Horeca wordt ontzettend hard getroffen. Het voorzichtig openen van Café’s en Restaurants is slechts een heel klein lichtpuntje als je bedenkt wat het “nieuwe normaal” inhoudt. De 1,5 mtr samenleving zal voor veel problemen gaan zorgen omdat dit gewoonweg niet uit te voeren is! Laten we hopen dat hier heel snel verandering in komt, het liefst gisteren nog! Tot die tijd zullen we het moeten doen met de verplichte maatregelen. Om zoveel mogelijk te voldoen aan de 1,5 mtr regel is het bij mij mogelijk om gewoon vanaf je stoel op het terras een verzoek aan te vragen. Gewoon met je smartphone en op veilige afstand!